Reserveren

Maak een

Reservering

Een tafel boeken in slechts enkele minuten

ONLINE reserveren

Lieve gasten,

Helaas zijn wij net als andere horeca zaken genoodzaakt om onze deuren te sluiten. Ondanks de vele aanpassingen die wij de afgelopen maanden in ons bedrijf hebben geïntroduceerd, lijkt het maar niet genoeg.

Nu de overheid heeft besloten om enige vorm van steun achterwegen te laten, hebben wij helaas moeten besluiten om ook te stoppen met onze afhaal- en bezorgservice. Dit zal vanaf 30 november in gaan tot wij meer zekerheid hebben omtrent het ontvangen van onze gasten.

Wij hopen jullie in het nieuwe jaar in goede gezondheid gauw weer te kunnen en mogen verwelkomen! Zodra wij beter nieuws hebben laten wij dit weten via onze social media kanalen.

Voor nu wensen wij jullie alvast fijne kerstdagen en een gezond/gelukkig 2021 toe. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Liefs,
Team Klander Muelen


Telefonisch reserveren

U kunt bij ons reserveren voor zowel de lunch als het diner. Om een reservering te maken kunt u bovenstaand formulier invullen of bellen naar +31(0)78 635 6338.

feesten & partijen

Voor het maken van reserveringen voor grote groepen (10 personen of meer) kunt u contact opnemen met De Klander Muelen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@klandermuelen.nl of te bellen naar +31(0)78 635 6338.